Internet og wifi

Mariagerfjord Bibliotekerne stiller gratis internet til rådighed for alle brugere af biblioteket.

På alle biblioteker kan du låne en stationær computer for at tilgå internettet, eller du kan medbringe din egen computer og tilgå vores trådløse netværk: MFK-GuestNet. Det trådløse netværk tilgås ved hjælp af en sms-kode. 

Bemærk: Al brug af computere og trådløst netværk hos Mariagerfjord Bibliotekerne foregår på eget ansvar.

Regler

Du skal overholde bibliotekets regler for brug af internettet. 

Bibliotekets internet må ikke bruges til søgninger eller chat med indhold af racistisk, hadsk eller pornografisk karakter, ligesom anvendelsen af bibliotekets internettilbud skal respektere dansk lovgivning.

Ansvar og misbrug

  • Husk at logge af, inden du forlader computeren. Det er dit eget ansvar at få logget af e-mail, Facebook, bank, SKAT eller andre sider, du har besøgt. Log af, så du ikke risikerer, at uvedkommende får adgang til dine personlige oplysninger. 
  • Genstart computeren efter brug for at nulstille alt, du har foretaget dig.
  • Mariagerfjord Bibliotekerne påtager sig ikke ansvaret for fejlagtige oplysninger, som den enkelte bruger henter på internettet, eller for eventuelt virusinficerede programmer.

Plads til alle

  • Biblioteket stiller mange pc'er til rådighed for lånerne. Men der er ikke en privat computer til alle gæster, så det er vigtigt, at alle kan få adgang til pc'erne. Vis derfor hensyn til de andre gæster og gør plads, når du er færdig med dine egne opgaver.
  • I børneafdelingen er der opsat gamer-pc’er. Vær opmærksom på, at eget login til diverse spil er nødvendigt, samt at disse computere automatisk slukkes uden for den selvbetjente åbningstid.