Book en bibliotekar

Vidste du, at du har mulighed for at booke en bibliotekar, der hjælper dig videre med din opgave?

Hvis du går i 8.-9. klasse eller på gymnasiet, handelsskolen – eller en anden ungdomsuddannelse – så kan du booke en bibliotekar, der hjælper dig med informationssøgning, så du har de bedste og mest relevante kilder til din opgave. 

Her på siden kan du booke bibliotekaren i et tidsrum, der passer dig. Så undgår du kø og får hjælp til en grundig søgning efter materialer og information. Biblioteket har adgang til en lang række databaser, som indeholder bøger, artikler, film og meget mere. Alt det kan du få gavn af til din opgaveskrivning.

Vi kommer også med vejledning og tips til, hvordan du selv kan arbejde med informationssøgning på nettet og i databaser.

”Hvad hvis jeg hellere vil søge efter materialer selv?”

På Mariagerfjord Bibliotekernes hjemmeside kan du starte din materialesøgning. Du kan også søge på bibliotek.dk, hvor du finder materiale fra alle landets biblioteker. Her kan du både søge og bestille bøger og artikler, som du senere kan hente på dit lokale bibliotek.

På Mariagerfjord Bibliotekernes hjemmeside, finder du også digitale tilbud, som indeholder en masse databaser, hvor du kan gå på opdagelse og finde inspiration.

Udfyld skemaet herunder, hvis du ønsker at booke en bibliotekar, der kan hjælpe dig videre med at skrive en god opgave.