Voksne

Bogcafé: Få inspiration til dine børns læsning

Er det svært at følge med i, hvad der er af nye gode børnebøger, og hvad der passer til dit eget barn? Så kom til bogcafe og få gode børnebogsanbefalinger samt lidt tips og tricks til at gøre fritidslæsning endnu sjovere.
Tid
19:00 - 20:30
Sted
Biblioteksrummet
Bibliotek
Hadsund Bibliotek
Adresse

Kirkegade 2-4
9560 Hadsund
Danmark

Det kan godt være lidt op ad bakke nogle gange med den der fritidslæsning. Der kan være mange grunde til at fritidslæsningen bliver fravalgt. Det kan være de sociale medier som Tiktok og Instagram, som er svære at konkurrere med. Men det kan også være andre fritidsinteresser som sport eller gaming som fylder meget i hverdagen, og der derfor ikke er så meget tid til fritidslæsningen. Og hvis man så oven i købet ikke kan overskue, hvad der findes af litteratur, så er det lidt op ad bakke. Derfor vil Mariagerfjord Bibliotekerne gerne hjælpe jer lidt på vej.

Vi kommer med en masse boganbefalinger, der passer til målgruppen 10-13 år. Vi kommer også ind på, hvorfor det er vigtigt at læse i sin fritid og forslag til, hvordan man kan gøre det til en lidt sjovere aktivitet, hvis man har lidt svært ved det.

Til sidst ser vi på eReolen GO og bibliotekets app, og der vil være tid til spørgsmål.

Tyvstart med eReolen GO & app'en Biblioteket

Kom godt i gang allerede nu med to apps, der virkelig kan gøre en forskel når det kommer til inspiration fra dit lokale bibliotek.